URBAN CULINARY SCHOOL

Home of future chefs

מורים

מרק חלפין

בוגר ביה"ס לבישול דן. מתמחה במטבחי מסעדות בסיגנונות. בעל ניסיון מעל 23 שנים במטבחי מסעדות. מנהל מסעדות – בוגר לימודי ניהול מסעדות, קייטרינגים ותורת היין של אונברסיטת חיפה. מנהל מטבח ושף ראשי בקייטרינג טירת צבי (4300 מנות ביום). שף יועץ למסעדות. שף בית מלון קרלטון נהריה. שף מקדם בחברת קנור. הקמה והדרכה מגמת בישול בבית הספר מפתן קרית ים. הרצאות באוניברסיטת בן גוריון באילת – מגמת טבחות ברוסית. הכשרת טבחים עולים מחבר עמים.
מרכז מגמת A LA CARD ותורת התפריט באורבן קולינארי סקול UCS.

אילן רוברג

בוגר ביה"ס לשפים לוצרן שוויץ.
סיים בהצלחה את הקורס לשפים בלוצרן,
אני מאמן שפים רבים לתחרויות בארץ ובחו"ל, שזכו גם הם להישגים יפים. כיהנתי כמזכיר איגוד השפים הישראלי וגם כיהנתי כיו"ר איגוד השפים הישראלי. בקונגרס השפים הבינלאומי שנערך בירושלים קיבלתי תעודות חבר כבוד באיגוד השפים העולמי ובאיגוד השפים הדרום אפריקאי. אני מרצה בקורסים למלונאות -אונ' בר אילן בצמח , בטכניון חיפה במדרשת רופין ובביה"ס למלונאות - הולידיי - אין טבריה, דן גורמה ורכז קורסים לניהול המטבח המוסדי וסוג 5 במכללת משלב. היום משמש כבוחן ממשרד הכלכלה בכל הסיווגים במקצועיים בקונדיטוריה וטבחות. שף יועץ ומדריך גסטרונומי - עצמאי. פתחתי סדנא לבישול ואפייה עם בתי תמי הקונדיטורית. בה אנו פתחתי את מסעדת "רוברג"
מרכז מגמת מנהלי מסעדות ויזמות עסקי מזון באורבן קולינארי סקול UCS.


חיים כהן

חיים כהן שף מייסטר במדעי הבשר, נסיון של כ- 40 שנה בהדרכת המקצוע, אומנות הבישול, ניהול מטבח, עוסק בייעוץ ופיקוח למערכות הסעדה בכל מגוון החברות.
מרכז מגמת מדעי הבשר באורבן קולינארי סקול UCS.

יעקב כץ

מנהל מטבחים ומרצה באומנות הבישול. מרכז מגמת אפיה באורבן קולינארי סקול UCS. נסיון מעל 25 שנה כשף במלונות : שף ברשת דן, הולידיי אין, מלון באלי,
כנען ספא אולמות וגני אירועים.

רונן נאור

בוגר ביה"ס לבישול דן גורמה ובעל תעודות בניהול מטבחים מוסדיים, מתמחה במטבח האיטלקי ובתורת האסדו הארגנטינאי. היום אני מכהן כשף מטבח מוסדי ומתפעל מערכי הסעדה כגון מכונות מזון, קפיטריה, מרכז מגמת אומנות הגריל ואסאדו באורבן קולינארי סקול UCS.

נתי בן סיבוני

בוגר FCI - French Culinary Institute New York
ניסיון רחב ומקצועי למעלה מ-20 שנה בתפקידי ניהול, כשף בכיר ומנהל תפעול במסעדות יוקרה, בתי מלון ושירותי הסעדה וקייטרינג כעסק עצמאי בארץ ובארצות הברית .
עצמאי ובעל עסק לליווי עסקי מזון והדרכות פנים ארגוניות.
מרכז מגמת בישול קלאסי - יסודות באורבן קולינארי סקול UCS.

מרים הרשקו

בוגרת סמינר להוראה.
לימודי קונדיטוריה, סיימתי בהצטיינות.
מורה לקונדיטוריה בבית הספר "דן גורמה", חיפה.
מורה לקונדיטוריה ב"מכללת השף", סניף חיפה.
בוחנת מבחני קונדיטוריה לסיווג מקצועי.
מרכזת מגמת קונדיטוריה באורבן קולינארי סקול UCS.

מוטי ויצמן

הניסיון
במטבחים 10 שנים
התמקצעות שלי בעולם המוסדי תפעלתי מטבחים של 2000 מנות מתמחה בפיוזן ים תיכוני ,פירות ים ,ובשרים ,מטבחהמרוקאי ,וידע סביב לעולם .
מורה במגמת סדנאות חובבי בישול ומטבחי עמים באורבן קולינארי סקול UCS.

שמואל מולדובן

שף ותברואן מוסמך בוגר ביה"ס לבריאות הציבור במשרד הבריאות.
שירתתי בצה"ל בתפקידים בתחום המזון ובהם: מדריך לאומנויות הבישול, מפקד קורסי מנהלי מערכות הזנה ושפים, מבקר הקולינאריה הצה"לי, השנים 1996 - 2005 בתפקיד השף של צה"ל.
ניהלתי מקצועית את התחום הקולינארי, של הקייטרינג הגדול במדינה, מערך המזון של צה"ל, ורכשתי ניסיון רב בתחום: הביקורת, הבקרה, ההדרכה, הקולינאריה, הייעוץ הקולינרי, התברואה, בטיחות ואיכות המזון, הלוגיסטיקה וההכשרה.
עמדתי בראש משלחת צה"ל שיצאה בשנת 2000 לאליפות העולם לבישול לצבאי, חזרתי עם מדליית כסף ומדלייית זהב אישית וקבוצתית.
פתחתי משרד לשרותי יעוץ ובקרה בנושאים שבתחום התמחותי, והיום אני משמש גם ככתב הראשי ומנהל "מידע שף" מידעון איגוד השפים הישראלי ו"משמרת הבטיחות", מדור שעוסק בתברואה ובטיחות מזון, בירחון לשוק המזון המקצועי "קרוב לצלחת".
מרכז תחום תברואה ואיכות המזון באורבן קולינארי סקול UCS.

גוסטבו הוכמן

צלם וותיק ומרצה לצילום בעל ניסיון עשיר בהוראה, מנהל המרכז לצילום אומנותי וראש מסלול צילום במכללת תלתן. גוסטבו החל את דרכו בצילום עיתונות בארגנטינה ובארץ (רשת שוקן). צילם אירועים חדשותיים נרחבים על רקע המתיחות הביטחונית בישראל. בשנת 1997 ייסד את המרכז לצילום אומנותי - בית ספר לצילום, אשר מעניק קורסי צילום וסדנאות צילום בארץ ובחו"ל. מרכז מגמת צילום מזון באורבן קולינארי סקול UCS.

מצא אותנו

הצטרף אלינו לשידור שלנו