מאבק העובדים בקפה נואר, מיסוי הטיפים והפיקדון לעובדים זרים – שורה של שינויים עתידה להשפיע על שוק המסעדנות בישראל, שגם כך סובל מקשיים רבים. בענף מזהירים מפני קריסה – ואולם יש מי שטוען כי הבעיה היא דווקא האי-אסדרה בשנה הקרובה […]
קרא עודסיפורו המופלא של חיים כהן,רועה צאן שהפך לאחד השפים הבכירים שהטביעו את חותמם על טכנולוגיות יצור המזון התעשייתי ועל ענף הקולינריה והאקדמיה הישראלי.לקרוא ולהבין שהמעז מנצח. שמואל מולדובן אגדות לא הופכות למציאות,כך למדתי בילדותי,בכול פעם שסיימתי לקרוא אגדה וחזרתי למציאות. […]
קרא עודכתבה מאת שמואל מולדובן תברואת מזון בבתי עסק תברואת מזוןרבים נוטים לחשוב בטעות שמקצוע תברואת מזון ומקצוע הסניטריה זהים. אך אם מדקדקים מבינים שאין ממש קשר בין המקצועות כי מקצוע הסניטריה עוסק בררובו בסיוע לצוותי בתי החולים בתפקידים כללים שאינם […]
קרא עודLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Obcaecati ipsam sit veritatis nihil, saepe eaque libero consectetur sunt ea nisi, quis ab quasi labore amet quo accusamus, cupiditate in magni.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Obcaecati ipsam sit veritatis nihil, saepe eaque libero consectetur sunt ea nisi, quis ab quasi labore amet quo accusamus, cupiditate in magni.