URBAN CULINARY SCHOOL

Home of future chefs

חדשות

"כמו ג'ונגל": מי תהיה המסעדה הבאה שתקרוס?

25 ספטמבר 2018

מאבק העובדים בקפה נואר, מיסוי הטיפים והפיקדון לעובדים זרים – שורה של שינויים עתידה להשפיע על שוק המסעדנות בישראל, שגם כך סובל מקשיים רבים. בענף מזהירים מפני קריסה – ואולם יש מי שטוען כי הבעיה היא דווקא האי-אסדרה בשנה הקרובה […]

קרא עוד

חיים – כהן הקולינאריה

20 ספטמבר 2018

סיפורו המופלא של חיים כהן,רועה צאן שהפך לאחד השפים הבכירים שהטביעו את חותמם על טכנולוגיות יצור המזון התעשייתי ועל ענף הקולינריה והאקדמיה הישראלי.לקרוא ולהבין שהמעז מנצח. שמואל מולדובן אגדות לא הופכות למציאות,כך למדתי בילדותי,בכול פעם שסיימתי לקרוא אגדה וחזרתי למציאות. […]

קרא עוד

תברואת מזון

15 ספטמבר 2018

כתבה מאת שמואל מולדובן תברואת מזון בבתי עסק תברואת מזוןרבים נוטים לחשוב בטעות שמקצוע תברואת מזון ומקצוע הסניטריה זהים. אך אם מדקדקים מבינים שאין ממש קשר בין המקצועות כי מקצוע הסניטריה עוסק בררובו בסיוע לצוותי בתי החולים בתפקידים כללים שאינם […]

קרא עוד

מצא אותנו

הצטרף אלינו לשידור שלנו