URBAN CULINARY SCHOOL

Home of future chefs

<חזרה

לימודי יעוץ גסטרונומי

מטרת הקורס
תאור
קורס יועץ גסטרונומי של מכללת UCS יכשיר יועצים למערך הקולינרי בתחום הקייטרינג ומסעדנות. יעוץ עסק בתחום הקולינריה דורש ידע בתחומים מגוונים רבות כמו פיננסים, משאבי אנוש, ידע קולינרי, תברואה היגיינה ובטיחות מזון, תכנון פרויקטים ועוד. זהו עולם מעניין לכל אוהבי תחום האוכל המעוניינים להתפתח לעמדות ניהוליות ומתאים לכל אוהבי הריבוי משימות. מכללת UCS תעניק לכם את הכלים הטובים ביותר להפוך ליועצים מוערכים ונדרשים בתחום המסעדנות במהלך הלימודים ישתלבו הסטודנטים לסיור במסעדות השונות בחיפה ובתל אביב וביקב וישתתפו סדנאות בניהול וצילום מזון.

מטרת הקורס
להכשיר את הסטודנטים להיות יועצים גסטרונומיים יעילים ומוצלחים של עסקים בתחום ההסעדה על כל גווניה, וללמד אותם את כל הנדרש לניהול מערכות יצור והגשת מזון ובכלל זה: הסטוריה קולינרית, עסקי מסעדנות בארץ ובאולם, ניתוח, תכנון והקמת פרוייקטים בתחום הקולנרי, עולם התפריטים, תברואה, היגיינה, בטיחות מזון, כשרות, עולם הבישול והתזונה, פרסום ושיווק, התנהלות כלכלית, משאבי אנוש, עולם היין, עיצוב ועוד, בסיום הלימודים יתכננו ויגישו הסטודנטים פרוייקט גמר ויתנסו בעבודה מעשית.

קהל יעד
כל מי שמעוניין לנהל בהצלחה עסק בתחום יעוץ גסטרונומי, כל מי שעובד בתחום ומעוניין להתקדם בו כי עסק עצמאי הקשור לעולם האוכל ומי שמחפש מקצוע מעניין לעסוק בו ולבנות קריירה מצליחה.

תנאי קבלה
10 שנו"ל
ניסיון של 5 שנים במטבח
ראיון קבלה

משך הקורס
410 ש"ל
הקורס יפתח בשעות הבוקר/ערב במחזורים שונים.

תעודות
בסיום הלימודים יקבלו הבוגרים תעודה מטעם מכללת UCS על סיום קורס ניהול עסקי מסעדנות ודיפלומה של יועץ גסטרונומי

אפשרויות תעסוקה
חוץ מהידע העשיר והמקצועי שבעזרתו תוכלו להבין את עולם הניהול הקולינרי, חשוב שתדעו ששוק התעסוקה צמא וזקוק לאנשי מקצוע ומתחלק לשלושה תחומים עיקריים: תחום המסעדנות, תחום המלונאות ותחום הקייטרינג, לכן ישנן אפשרויות תעסוקה וקידום רבות במסעדות בחברות קייטרינג ובמלונות. ברצוננו להדגיש שההתמחות מאפשרת תעסוקה בארץ ובעולם כולו, כמוכן ניתן לפתוח עסק עצמאי ובעזרת כישורי הניהול הנרכשים בקורס של מכללת UCS לנהל אותו ולהפכו למצליח ורווחי.

מצא אותנו

הצטרף אלינו לשידור שלנו