URBAN CULINARY SCHOOL

Home of future chefs

<חזרה

קורס ניהול עסקי מסעדנות

תאור
קורס ניהול עסקי מסעדנות של מכללת UCS יכשיר מנהלים למערך הקולינרי למשרות ניהוליות בתחום המלונאות, הקייטרינג ומסעדנות. ניהול עסק בתחום הקולינריה דורש ידע בתחומי עיסוק ניהוליים מגוונים רבות כמו פיננסים, משאבי אנוש, ידע קולינרי, תברואה היגיינה ובטיחות מזון, תכנון פרויקטים ועוד. זהו עולם מעניין לכל אוהבי תחום האוכל המעוניינים להתפתח לעמדות ניהוליות ומתאים לכל אוהבי הריבוי משימות. מכללת UCS תעניק לכם את הכלים הטובים ביותר להפוך למנהלים מוערכים ונדרשים בתחום המסעדנות במהלך הלימודים ישתלבו הסטודנטים לסיור במסעדות השונות בחיפה ובתל אביב וביקב וישתתפו סדנאות בניהול וצילום מזון.

מטרת הקורס
להכשיר את הסטודנטים לניהול יעיל ומוצלח של עסקים בתחום ההסעדה על כל גווניה, וללמד אותם את כל הנדרש לניהול מערכות יצור והגשת מזון ובכלל זה: הסטוריה קולינרית, עסקי מסעדנות בארץ ובאולם, ניתוח, תכנון והקמת פרוייקטים בתחום הקולנרי, עולם התפריטים, תברואה, היגיינה, בטיחות מזון, כשרות, עולם הבישול והתזונה, פרסום ושיווק, התנהלות כלכלית, משאבי אנוש, עולם היין, עיצוב ועוד, בסיום הלימודים יתכננו ויגישו הסטודנטים פרוייקט גמר ויתנסו בעבודה מעשית.

קהל יעד
כל מי שמעוניין לנהל בהצלחה עסק בתחום המסעדנות, כל מי שעובד בתחום ומעוניין להתקדם בו, יזמים המעוניינים לפתוח עסק עצמאי הקשור לעולם האוכל ומי שמחפש מקצוע מעניין לעסוק בו ולבנות קריירה מצליחה.

תנאי קבלה
10 שנו"ל
ראיון קבלה

משך הקורס
384 ש"ל
הקורס יפתח בשעות הבוקר/ערב במחזורים שונים.

תעודות
בסיום הלימודים יקבלו הבוגרים תעודה מטעם מכללת UCS בחסות איגוד הישראלי לשפים וקולינריה ICCA על סיום קורס ניהול עסקי מסעדנות.

אפשרויות תעסוקה
חוץ מהידע העשיר והמקצועי שבעזרתו תוכלו להבין את עולם הניהול הקולינרי, חשוב שתדעו ששוק התעסוקה צמא וזקוק לאנשי מקצוע ומתחלק לשלושה תחומים עיקריים: תחום המסעדנות, תחום המלונאות ותחום הקייטרינג, לכן ישנן אפשרויות תעסוקה וקידום רבות במסעדות בחברות קייטרינג ובמלונות. ברצוננו להדגיש שההתמחות מאפשרת תעסוקה בארץ ובעולם כולו, כמוכן ניתן לפתוח עסק עצמאי ובעזרת כישורי הניהול הנרכשים בקורס של מכללת UCS לנהל אותו ולהפוכו למצליח ורווחי.

  • תוכן הקורס
  • • היסטוריה קולינרית ומסעדות ראשונות
  • • ניתוח ותכנון מסעדה
  • • מסעדות מסביב לעולם
  • • סיורים בשטח
  • • ניתוח תפריטים
  • תברואה
  • • בישול ותזונה
  • • בישול דיאטני
  • • מזון מהיר
  • • מחשוב המסעדה
  • • פרסום ושווק
  • • הגשה, אירוח ושרות
  • • תכנון מטבחים ומסעדות
  • • ניהול ובקרה תקציבית
  • • משפט ומסעדנות
  • • ניהול משאבי אנוש
  • • סדנת ניהול
  • • סדנת צילום מזון
  • • תורת היין
  • • מסעדנות ומדיה
  • • פרויקט מסעדה – הרכבת הפרויקט
  • • תפריט היין – התאמה בין אוכל ליין
  • • סיור ביקב
  • • תכנון ארכיטקטוני
  • • עבודה מעשית ופרויקט גמר
  • • סיום והצגת פרוייקט

מצא אותנו

הצטרף אלינו לשידור שלנו