URBAN CULINARY SCHOOL

Home of future chefs

<חזרה

אומנות השוקולד

תאור
בני המאיה והאצטקים היו מבין הראשונים שהשתמשו בפולי עץ הקקאו לצורכי שתייה, לאחר זמן מה כאשר הגיעו פולי הקקאו לאירופה למדו להפיק מהפולים אבקה וחמאת קקאו ומשם נולדה הדרך לתבליות שוקולד המוכרות לנו. ללמוד להיות שוקולטייר במכללת UCS זו חוויה מקצועית וקולינרית שבעזרתה ניתן יהיה לדמיין, לתכנן וליצור אומנות בתחום השוקולד. הידע הנרחב אותו תרכשו בקורס אומנות השוקולד ילווה אותכם מבחירת חומרי הגלם ועד להגשה וגימור המנה. בין עם בחרתם בתחום כמקצוע או כתחביב בתום לימודי אומנות השוקולד שלנו תוכלו להגשים את חלומכם ולהפתיע בעזרת שילוב חומרים שונים ומגוונים בעשיית דברי מתוקים.

מטרת הלימודים
פיתוח חשיבה יצירתית וחדשנית על ידי הקניית בסיס יציב בתחום השוקולד. בעזרת הקורס תוכלו להפתיע את אורחיכם במקצועיות וטעם משובח עם טאץ' יחודי שלכם שתפתחו כבר במהלך הלימודים. בין נושאי הלימוד: הכרת סוגי השוקולד, טכניקות עבודה עם חומרי הגלם, טמפרור, הכנת פרילינים ביציקה, בציפוי ותבילה, הכנת ממתקי שוקולד ועוד.

קהל יעד
הקורס אומנות השוקולד מיועד לכל מי שחפץ לפתח את כישוריו בהכנת דברי מתוקים ולהפוך את התחום לקריירה, קונדיטורים המעוניינים להתמקצע בתחום השוקולד, אנשים פרטיים המעוניינים להשתדרג ולהפתיע את אורחיהם, יזמים המעוניינים לפתוח עסק בתחום הקולנריה והקונדיטוריה ועוד.

תנאי קבלה
כל המעוניין להרחיב את ידיעותיו בקונדיטאות ולהתמחות בהכנת דברי שוקולד.

משך הקורס
4 מפגשים בעלי 6 ש"ל כל אחד
הקורס יפתח בשעות הבוקר/ערב במחזורים שונים.

תעודות
בסיום הלימודים יקבלו הבוגרים תעודה מטעם מכללת UCS בחסות האיגוד הישראלי לשפים וקולינריה ICCA על סיום קורס אומנות השוקולד.

אפשרויות תעסוקה
חוץ מהידע העשיר והמקצועי שבעזרתו תוכלו להכין ממתקי שוקולד ברמה גבוהה ולהינות מהם עם קרוביכם, חשוב שתדעו ששוק התעסוקה בתחום הקולנרי צמא וזקוק לאנשי מקצוע ומתחלק לשלושה תחומים עיקריים: תחום המסעדנות, תחום המלונאות ותחום הקייטרינג, לכן ישנן אפשרויות תעסוקה וקידום רבות במסעדות, בחברות קייטרינג ובמלונות ובנוסף כמובן קיימת האפשרות לפתיחת עסק עצמאי בתחום השוקולד. ברצוננו להדגיש שההתמחות מאפשרת תעסוקה בארץ ובעולם כולו.

מצא אותנו

הצטרף אלינו לשידור שלנו