URBAN CULINARY SCHOOL

Home of future chefs

<חזרה

קינוחי מסעדות

תאור
בין אם אנו נמצאים בבית מלון, מסעדה טובה, אולם ארועים או בבית, תמיד כדאי לסיים ארוחה בקינוח טעים המעוצב יפה, הרי שהדבר גורם להרגשה חיובית, משאיר טעם טוב ורצון לחזור לשם שוב. התחום הקונדיטורי מפותח ועשיר ומתקדם בקצב מהיר לכן תמיד ניתן ליצור חידושים משילוב חומרי גלם שונים. במידה וקיים בכם היצר לקבל ידע מקצועי באומנות הקינוחים במכללת UCS נלמד אותכם להשתמש בו ולהכין קינוחים קלאסיים ומודרניים ובנוסף תלמדו לפתח טאץ' אישי משלכם שישמש לכם כחתימה בדרככם המקצועית בתחום קינוחי המסעדות.

מטרת הקורס
פיתוח חשיבה יצירתית וחדשנית על ידי הקניית בסיס יציב אומנות הקינוחים. בעזרת הקורס תוכלו להפתיע את אורחיכם במקצועיות וטעם משובח עם גישה ייחודית משלכם שתפתחו כבר במהלך הלימודים. בין נושאי הלימוד: בצק פריך, טארטלט לימון שוקולד ואגוזים, סלסלת קדאיף בקרם וניל ופירות יער, שק רועים מבצק פילו, במילוי פירות יבשים, מרנג, פבלובה, אצבעת תפוחי עץ ברוטב וניל ומייפל קינוחי כוסות ועוד.

קהל יעד
הקורס קינוחי מסעדות, מיועד לכל מי שחפץ לפתח את כישוריו במטבח ולהפוך את התחום לקריירה, קונדיטורים המעוניינים להתמקצע בתחום הקינוחי מסעדות, אנשים פרטיים המעוניינים להשתדרג ולהפתיע את אורחיהם, יזמים המעוניינים לפתוח עסק בתחום הקולנריה וקונדיטוריה ועוד.

תנאי קבלה
כל המעוניין להרחיב את ידיעותיו במטבח ולהתמחות בהכנת קינוחי מסעדות יצירתיים.

משך הקורס
4 מפגשים בעלי 6 ש"ל כל אחד
הקורס יפתח בשעות הבוקר/ערב במחזורים שונים.

תעודות
בסיום הלימודים יקבלו הבוגרים תעודה מטעם מכללת UCS בחסות האיגוד הישראלי לשפים וקולינריה ICCA על סיום קורס קינוחי מסעדות.

אפשרויות תעסוקה
חוץ מהידע העשיר והמקצועי שבעזרתו תוכלו להכין קינוחים יפים וטעימים ברמה גבוהה ולהינות מהם עם קרוביכם, חשוב שתדעו ששוק התעסוקה בטבחות צמא וזקוק לאנשי מקצוע ומתחלק לשלושה תחומים עיקריים: תחום המסעדנות, תחום המלונאות ותחום הקייטרינג, לכן ישנן אפשרויות תעסוקה וקידום רבות במסעדות בחברות קייטרינג ובמלונות. ברצוננו להדגיש שההתמחות מאפשרת תעסוקה בארץ ובעולם כולו.

מצא אותנו

הצטרף אלינו לשידור שלנו