אודות
תמיד חלמתם ללמוד לבשל מבלי לחפש מתכונים מעניינים ברשת או אצל המשפחה? מעוניינים להפתיע את בני ביתכם ביכולות הקולינריות שלכם? חובבי עולם הבישול? הסדנא הזו במיוחד בשבילכם! אנו במכללת USC נעזור לכם להשתדרג ולהפוך לשפים אצלכם במטבח, בעזרתנו תוכלו לחלק מתכונים לבני ביתכם באותו אופן כמו שסלברטאים מחלקים חתימות. במהלך הסדנא תלמדו את יסודות הבישול ותוכלו להשתחרר מהכנת אוכל בעזרת מתכונים מדוייקים.
מטרת הקורס
לאפשר לכם להרגיש בטחון ולפתח את רמת היצירתיות בהכנת אוכל, התכנים מכילים טכניקת עבודה עם סכין, סוגי חיתוך שונים, הכנת רטבים וסוגיהם השונים, הכנת מרקים, הקפצה, טיגון, גריל, צלייה ובישול של עופות ובשרים, תפו"א וקטניות, דגים, עקרונות בנייה ותכנון הארוחה בשיטת שוק, עיצוב הצלחת והמזנון ועבודת גמר.
קהל יעד
הלימודים מתאימים לכל אוהבי עולם הבישול, מתחילים יוכלו להשתלב בקורס בקלות וללמוד מהיסוד ובעלי ידע בתחום יוכלו לחדד את ידיעותיהם וללמוד לגבי חידושים ועדכונים בתחום הקולינרי.
תנאי קבלה
כל המעוניין להרחיב את ידיעותיו במטבח ולהתמחות בהכנת אוכל איכותי.
משך הקורס
12 מפגשים בעלי 6 ש"ל לכל מפגש.
הליימודים יפתחו בשעות הבוקר/ערב במחזורים שונים.
תעודות
בסיום הלימודים יקבלו הבוגרים תעודה השתתפות מטעם מכללת בחסות איגוד הישראלי לשפים וקולינריה ICCA על סיום סדנת שף ביתי CHEF A LA MAISON.
אפשרויות תעסוקה
בתום לימודי הסדנה חוץ מהידע העשיר והמקצועי שבעזרתו תוכלו להכין ארוחות ברמה גבוהה ולהינות מהם עם קרוביכם, חשוב שתדעו, ששוק התעסוקה בטבחות צמא וזקוק לאנשי מקצוע ומתחלק לשלושה תחומים עיקריים: תחום המסעדנות, תחום המלונאות ותחום הקייטרינג, לכן ישנן אפשרויות תעסוקה וקידום רבות במסעדות בחברות קייטרינג ובמלונות. ברצוננו להדגיש שההתמחות מהווה דריסת רגל לעולם הקולינריה ופותחת בפני המסיימים אפשרויות להמשך לימודים ולהתמחויות שונות בתחום.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Obcaecati ipsam sit veritatis nihil, saepe eaque libero consectetur sunt ea nisi, quis ab quasi labore amet quo accusamus, cupiditate in magni.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Obcaecati ipsam sit veritatis nihil, saepe eaque libero consectetur sunt ea nisi, quis ab quasi labore amet quo accusamus, cupiditate in magni.