URBAN CULINARY SCHOOL

Home of future chefs

<חזרה

אומנות הבישול הים תיכונית

תאור
הים התיכון משתרע במשולש היבשות אפריקה, אסיה ואירופה. לימודי אומנות הבישול הים תיכוני מושלם לאוהבי הטעמים היפים המגיעים מאזור הים התיכון. קורס זה פוטח להתמחות התמחות מעמיקה להכנת מאכלים מאזור הים התיכון, מאכלים מגוונים אלה מאופיינים על ידי שימוש מעודן בשום,פלפל ושמן זית ומגוון רחב של ירקות,פירות ומוצרי חלב, תבלינים מקומיים ודגים שמאופיינים בצד היבשות השונות הסובבות את הים. במהלך הלימודים תלמדו להכיר את המטבח, להכין מאכלים מאוזנים בעזרת שפע של ירקות ועשבי תיבול, דגים, בשר ודגנים.

מטרת הקורס
להקנות את הכלים הנדרשים בתחום מאכלים ים תיכוניים. נלמד אתכם לעבוד ולבשל אוכל ים תיכוני במגוון רחב של שיטות בישול. במהלך הלימודים נכשיר אתכם לפתח את ה"אני" שלכם, להיות יצירתיים ומפתיעים במטבח בהכנת אוכל ים תיכוני. בתקופת הלימודים תרכשו ידע במגוון רחב של נושאים לדוגמאות: הסבר על המטבח הים תיכוני, מבוא לטעמים וחומרים המעניקים ייחודיות למטבח זה, טכניקות בישול, שמן זית וזניו השונים, רטבים, מרקים, קטניות, סלטים, הכנת דגים, בשרים ודגנים בטעם ים תיכוני.

קהל יעד
הקורס אומנות הבישול הים תיכונית מיועד לכל מי שחפץ לפתח את כישוריו במטבח ולהפוך את התחום לקריירה, טבחים המעוניינים להתמקצע בתחום האוכל הים תיכוני, אנשים פרטיים המעוניינים להשתדרג ולהפתיע את אורחיהם, יזמים המעוניינים לפתוח עסק בתחום הקולנריה ועוד.

תנאי קבלה
כל המעוניין להרחיב את ידיעותיו במטבח ולהתמחות בהכנת אוכל ים תיכוני.

משך הקורס
4 מפגשים בעלי 6 ש"ל כל אחד
הקורס יפתח בשעות הבוקר/ערב במחזורים שונים.

תעודות
בסיום הלימודים יקבלו הבוגרים תעודה השתתפות מטעם מכללת UCS בחסות איגוד הישראלי לשפים וקולינריה ICCA על סיום קורס אומנות הבישול הים תיכונית.

אפשרויות תעסוקה
חוץ מהידע העשיר והמקצועי שבעזרתו תוכלו להכין ארוחות ברמה גבוהה ולהינות מהם עם קרוביכם, חשוב שתדעו ששוק התעסוקה בטבחות צמא וזקוק לאנשי מקצוע ומתחלק לשלושה תחומים עיקריים: תחום המסעדנות, תחום המלונאות ותחום הקייטרינג, לכן ישנן אפשרויות תעסוקה וקידום רבות במסעדות בחברות קייטרינג ובמלונות. ברצוננו להדגיש שההתמחות מאפשרת תעסוקה בארץ ובעולם כולו.

מצא אותנו

הצטרף אלינו לשידור שלנו