URBAN CULINARY SCHOOL

Home of future chefs

<חזרה

המטבח המקסיקני

תאור
מקסיקו מורכבת משלושים מדינות שונות כאשר לכל אחת מהן יש מאכלים המאפיינים את המקום.
המטבח המקסיקני משלב אלמנטים מקומיים מתרבויות ששהו באיזור כגון המאיה והאצטקים, אלמנטים אירופאיים שהובאו למקסיקו על ידי הכובשים הספרדים במאה ה16 ואלמנטים של מטבחים אירופאיים נוספים שהובאו על ידי מהגרים שונים. מטבח הטקס – מקס התפתח בדרום מערב ארצות הברית, בייחוד במדינות טקסס וניו מקסיקו המכיל מאפיינים המשלבים את המטבח המקומי האמריקאי עם המטבח המקסיקני המסורתי הרי שאזורים אלו היו בעבר חלק ממקסיקו. קורס המטבח המקסיקני במכללת UCS ירוכז בלימודי מטבח הטקס-מקס, המהווה טעימה קטנה לעולם גדול.

מטרת הקורס
להקנות את כל הכלים הנדרשים ואף יותר על מנת לבלוט כטבח במקום העבודה או בסביבה הבייתית בתחום המטבח המקסיקני. נלמד אותכם לעבוד בדרך שלכם ולבשל אוכל מקסיקני נפלא וצבעוני שקל להתאהב בו. נלמד להכין מיני רטבים (סלסות), בוריטוס, אנצ'ילדה תירס במילוי עוף, פאהיטס בשר בקר טקס מקס וקסדייה.

קהל יעד
קורס המטבח המקסיקני מיועד לכל מי שחפץ לפתח את כישוריו במטבח ולהפוך את התחום לקריירה, טבחים המעוניינים להתמקצע בתחום האוכל המקסיקני, אנשים פרטיים המעוניינים להשתדרג ולהפתיע את אורחיהם, יזמים המעוניינים לפתוח עסק בתחום הקולנריה ועוד.

תנאי קבלה
כל המעוניין להרחיב את ידיעותיו במטבח ולהתמחות בהכנת אוכל מקסיקני.

משך הקורס
4 מפגשים בעלי 6 ש"ל כל אחד
הקורס יפתח בשעות הבוקר/ערב במחזורים שונים.

תעודות
בסיום הלימודים יקבלו הבוגרים תעודה מטעם מכללת UCS בחסות האיגוד הישראלי לפשים וקולינריה ICCA על סיום קורס המטבח המקסיקני.

אפשרויות תעסוקה
חוץ מהידע העשיר והמקצועי שבעזרתו תוכלו להכין ארוחות ברמה גבוהה ולהינות מהם עם קרוביכם, חשוב שתדעו ששוק התעסוקה בטבחות צמא וזקוק לאנשי מקצוע ומתחלק לשלושה תחומים עיקריים: תחום המסעדנות, תחום המלונאות ותחום הקייטרינג, לכן ישנן אפשרויות תעסוקה וקידום רבות במסעדות בחברות קייטרינג ובמלונות. ברצוננו להדגיש שההתמחות מאפשרת תעסוקה בארץ ובעולם כולו.

מצא אותנו

הצטרף אלינו לשידור שלנו